Medeniyet Araştırmaları Merkezi tarafından hazırlanan “East To West”  belgeselinin 4 Televizyon Kanalı tarafından yayınlanması için yeni anlaşmalar tamamlanmıştır.

 

MTG-logo

MTG UK: 7-15 Eylül 2015 tarihle ri arasında Pazartesi gününden Cuma gününe kadar hafta içi her gün saat 17:05’ de “East to West” Belgeseli İngiletere’de MTG kanalında yayınlanacaktır. İsveç’te kurulan Modern Times Group şirketi 10 ülkede yayın yapan ve üyelerine dijital eğlence hizmeti sunan bir platformdur.

 

ZDF_logo

ZDF: 52 yıllık geçmişe sahip olan Almanya’nın ikinci en büyük haber ve eğlence kanalı olan ZDF TV’de 28 Ağustos 2015 ve 29 Ağustos 2015 tarihlerinde “East to West” Belgeselinin yayına girmesi için hazırlıklar tamamlanmıştır.

 

France3-logo

France 3: 1972 yılında kurulan ve bünyesinde France2, France4, France5 ve France6’yı bulunduran devlet kanaldır. Başta haber ve kültür yayınları olmak üzere birçok farklı tarzda yayın yapan France 3 ile “East to West” Belgeselinin yayına girmesi için MEDAM arasında anlaşmalar yapılmıştır.

 

Mantra Media Canada: Kanada üzerinden Çin’de yayın yapan Mantra Media Canada kanalı ile de “East to West” Belgeselinin yayına girmesi için gerekli anlaşmalar yapılmıştır ve yakında yayına girecektir.